Inschrijven

De inschrijving van de VanderLied Zomertriathlon is geopend van 1 juli 2019 om 12:30 uur tot 8 september 2019 23:59 uur. Kosteloos afmelden kan tot de uiterste inschrijfdatum. Het inschrijfgeld zal €8,- zijn voor individuele deelname en €4,- p.p. voor team deelname (€12,- per team). Mocht je geen lid zijn van een vereniging aangesloten bij de KNSB, dan komen er nog €1,- verzekeringskosten bovenop de prijs.

 

Tijdens de VanderLied zomertriathlon wordt gebruik gemaakt van transponders. Heb je zelf een transponder die je kan gebruiken? Zet in de opmerkingen je transpondernummer! Mocht je niet de beschikking hebben over een transponder, dan kun je deze lenen bij de organisatie.

 

Uit de volgende categorieën per leeftijd kan worden gekozen:

12-14 jaar: Korte team afstand

14-16 jaar: Korte individuele afstand of lange team afstand

16+: Korte individiuele afstand, lange individuele afstand of lange team afstand

 

Voor een team dient iedere deelnemer zich individueel in te schrijven. Geef in de opmerkingen je teamnaam aan en welk onderdeel jij doet.

 

Deelnemers die geen lid zijn van de Skeuvel dienen het inschrijfgeld voor 8 september 2019 23.59 uur over te maken naar NL61 RABO 0111 4745 58 t.n.v. D.S.V. de Skeuvel te Enschede. Zet in de beschrijving ‘Zomertriathlon’ en de naam waaronder je bent ingeschreven. In het geval dat je niet meer kan rijden, krijg je het inschrijfgeld teruggestort. Hiervoor moet je echter voor de deadline (8 september 23.59 uur) zijn afgemeld.

 

Let op: Om mee te doen aan de langste afstand moet je onder de minuut op de 500 meter kunnen schaatsen. Dit geldt ook voor de skeeleraar in de team afstand.

 

 

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.

Het toernooi is helaas al voorbij, dus zou het een beetje raar zijn om je nu nog in te schrijven.